Forever Young

AHAD :(
Friday, 16 March 2012 ? 0 Atashinchi ?
Asalamu'alaikum


hye, korang tau tak? tahdiri, h/w, hafazan semua belom siap, mmg aku sng hati je at umah,, pergh sedihh doe duk mrsm ni, kerje bertimbun kot!! hayya, tapi aku tetap bersyukur dapat sekolah impian aku,, teettttt~!

ok, amba ape nak letak ek???? emmm gambar artislahh, jap ekk

*minatlah juga
*share yang berpatutan ;)
LOVE THIS!
ok,kit tak tau nak cakap ape da, so i wanna go chauu! hahaha,,
ok bubye :) miss dia kuttt,, lalalalala~~

wassalamu'alaikum :)


Thanks for reading :)


pergh, gila lama hakuuu tak update kan???
Thursday, 15 March 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamu'alaikum,

pergh lamkan kite tak update, biasela! dah duk asrama ni! emmm senanya nak cite pasal school baru tapi rase cam boring kan? emmm takpelah.... layan gambar nak? jommm

Batrisyia here!
dielah kawan plg kite rindu sbb otak die sama ngan saya, gila2lah katekan... hahaha

Ummi here!
yeahhh, rindu becok die, well kite mmg becok kan SYEDOT!??

Tah pape ntah!
aku rindu my mom kat asrama tak dinafikan! rindu DIA la, bile nak on ni kawan??!!!

rindu nak chat nan awak kawan!! hayya!
bye, wassalamu'alaikum

*entry macam ape je kan? hahaha


Thanks for reading :)


WOW !!!
Saturday, 14 January 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamu'alaikum..


setelah lama tak ber-update maka harini aku update.. muehehehe.. ok saya tak update sebab saya asyik mencari blogskins yang menarik perhatian saya... blog skins diatas persetujuan ibu saya dan saya.. muehehehe.. mak saya pon setuju ini...haha...



muka happy dapat wat blogskins... akhirnye... haha

[ Adibah Sufi ]


Thanks for reading :)


Ramai ke benci saya ? :/
Tuesday, 10 January 2012 ? 0 Atashinchi ?
ASSALAMU'ALAIKUM..

hye.. tadi baru je lepas update..kihkihkih.. n nak update lagi.. yelaaaaa... lamo tak update so now, asyik nak update je.. before balik asrama kenelah bermanja nan blog ken.. hahaha~~ k abaikan !! pffftttt...


tetibe lak hati aku bertanye RAMAI KE BENCI AKU ? aku pon tak taulah. kadang-2 depan baik belakang sebaliknye.. tKPe saya paham..:) janganlah benci membenci sesama kita.. berdamailah ek. hmmm..oklah ni je kot.. entri sikit gile arhhh.. haha

NOTA KAKI plush TANGAN : saya rindu kawan saya ... whoaaaa :'(
UMMI ! where are you ? i miss you damn muchhhh
DANIA ! even kau suke kenekan aku... aku sabar je doee... jomlah jumpa.. before aku masuk asrama nih... :( hadoiiii =.=

not in the modd weyhhh

[ Adibah Sufi ]


Thanks for reading :)


School O.o
ASSALAMU'ALAIKUM..

selamat petang n selama sejahtera dan salam 1 malaysia...

korang sekolah mane ek ? kawan kite ramai tanye pasal skull... ok saya urong sekolah meneh (bahasa jawa, harap faham.. hihi)


ok2... korang tak tau bahasa jawa ek... rugilaaa.. hihi... ok.. kawan saya ade sekolah kat  Sambest, Smk Sj,Smktpg,  Smap Kajang, Sms Banting, Samttar n Mitib (senanya banyak, tapi tu yang saya ingat, almaklumlah saya kan mesra alam, konfem ramai kawan kan.. hehe..Fakta tau !!!)


itu kakak angkat KESAYANGAN saya.. left:kak shida right:kak iqin.. comelkan dieorang.. hewhewhew
ok-2 memang takde kene mengene gamba kakak angkat kite... sekadar untuk korang tak bosan... hii...okla tadi asyik cite pasal sekolah kawan kite je habis saya sekolah mane kan ? hihi.. ok nak tau ke.. but before that tarik nafas panjang-2 dan turun perlahan-lahan.. jangan hembus kuat-2 nanti bau melantun... hihi.. ok saya sudah merepek.. n dulu saya digelarkan adibah kerepek kerana saya ska sangat merepek.. bukan kurus ok.. but suka merepek.. ok saya kurus... woiii.. diba ape merepek ni.. sorrylaa kawan-2 lari tajuk hihi..ok-2 back to the straight line (main bedal je) HAHAHA




nak tau saya sekolah mane ? babe tekelah dulu. tak bestlah kalau saya teros baguitau... dalam erti kata lain.. tak suprise.. haha.. teke-2... wei diba, entry sebelom nie, ko kan dah gitau pasal skull ko, aku un dah tau... takyahlah suprise-2.. hehe.. jangan marah... memang saya dah gitau saya sekolah kat MRSM GEMENCHEH, itu just pemberitahuan... hehe..




and, seperti korang DAH TAU, ya saya sekolah kat mrsm gemencheh... haha... saya memang suka sekolah tu... sekolah berasrama penuh babe.. eh friends sorry kalau saya terlebih, ya nobody perfect in the world (main bedal je)....HAHA.. haaa, baru saya teringat yang sepupu saya mohon SAMBEST.. jap nak call die... hehe..harap-2 dapatlah die.. AMIN ~~~ tadi call die, 2 kali tak angkat,, takpela insya-Allah malam nanti call die balik... eh eh eh..ber balik dari tadi.. 




ape lah syok sangat kat MRSM GEMENCHEH TU ?sampai kaw terliur diba !!!


bagi sayalah.. mrsm tu not sekolah biasa.. but sekolah luar biasa.. (serem tak bunyinya) k abaikan...
betoll,die akan pastikan muridnye lulus 100% ritu pmr yang paling rendah just 7A1B jeppp, betape hebadnyekan nikmatAllah..! so jangan di sia-sia kan ! my dad kate, kat sane dijaga betol.. kalau result trial spm kite TERNAIK,TERANGKAT,MANTOP N SEGALA BAGAILAHHHH.. pihak mara akan belanja kite smbg belajar ke over sea insya-Allah.. wow.. hebat .. doe.. -letak kedua tangan di bahu n wat muke terkejut- HAHAHAHAHAHA... abaikan perangai saya !!!!




eleh bagus sangat lah kononnye ???


ok, memang ade berpendapat camni... but,, aku tak bagus cam korang.. aku ade kelemahan n kelebihan.. so jangan anggap semua orang bagus k... jika kita pikir positif maka pistiflah jadinya, kalau pikir negatif maka negetiflah jadinye... so renung-2kan n selamat beramal.. hihi...




NOTA BERUNSUR KAKI (merepek aje... hihi..) :::ok, saya nak minta maaf kalau entry kali ni wat korang kecewe,sedih,benci,muak or whatever.. saya hanya hendak kongsikan saje... saya dah takde cite lain.. so saya citeinilaaaa,, kalau awak awak semua rase bosan or whatever, silakan tekan pangkah cepat-2 tau.. terime kasih n syukran :)


[ Adibah Sufi ]


CHILLAX~~


Thanks for reading :)


MRSM Gemencheh ! I'm Coming !
Friday, 6 January 2012 ? 3 Atashinchi ?
ASSALAMU'ALAIKUM...

hye, selamat sejahtera n salam 1 Malaysia :)



(dibah asal kaw gembira Semacam ?)


yela, sape tak gembira kennn.. saya dapat mrsm gemencheh.. alhamdulillah... kene wat medical check up  n x-ray.. bab tu saya takot.. yelakenn takot ade penyakit.. no no no !!! doakan saya takde penyakit tau.. hehe... saya dah beli baju n tak sabar nak pergi sane ? doakan saya cepat menerima di sana ye ! :) hehehe


kepada semua yang telah mendoakan saya supaya dapat sekolah tu, most syukran to you you you... hehehe... gembira sangat !...ni untuk you you you yang telah mendoakan saya




 Doodle muka happy :D .. sesuai nan saya... yang macam kerang busuk nih.. hehe

oklah bubye.. wassalamu'alaikum :)

[ Adibah Sufi ]


Thanks for reading :)


Ini Semua Tentang Dia ! ~~
Thursday, 29 December 2011 ? 0 Atashinchi ?
ASSALAMU'ALAIKUM...

tengah wat ape tu... ape khabar ? semua sihat kah ? alhamdulillah..k arini nak cite pasal somebody nih... haha cute dehhh die.. n SHE's my cousin << besaq aku tulis yang DIA tu pompuan k, not boy !.. ok.. name die ALESHA BINTI MOHD RUZI. cousin paling rapat ! haha n name femes die ALI, n saya un panggil die ali, sebab die ni macam tomboy sikit arr, n die ni very lasak.. nak tengok r pic die ok.meyh jommm... !


dia n ibu tersayangnya..!
tulah die n die sangat cute (haha), n die ni seGENG ngan aku, main same2...haha kanak2 da aku (citt perasan lah kaw diba) oklah, bila2 lagi saya nak update pasal DIA, not ALI k ! hehehehehehehehehehe...oklah bye..wasalamu'alaikum.. ! (Y)

| Adibah Sufi |


Thanks for reading :)




Older Post


// Forever Young-One Direction